Přidány nové fotografie do galerie

z návštěvy na velmi zajímavém místě zvaném Chvojen. Je to místo poblíž Benešova, nedaleko zámku Konopiště. Měl jsem celkem štěstí i na počasí, zrovna napadlo trochu sněhu a tak jsou fotky, myslím, zajímavější. Na toto místo, o kterém vím již léta, jsem se chystal již dávno, ale stále mi nějak unikalo - tak až nyní. Fotek mám víc, takže zatím tyto tři jako ochutnávku. Pokud pojedete kolem Benešova rozhodně se na Chvojen zajeďte podívat, stojí to za to. I když teď spíše "proslul" informacemi o týraných koních na poblíž ležícím statku.

Rovněž jsem od teď změnil - zvětšil - rozlišení vkládaných fotografií a to na četné žádosti návštěvníků těchto stránek. Rovněž jsem zmenšil a posunul informaci o copyrightu, aby tolik nerušil pohled na snímek. Snad tato změna přispěje k lepšímu dojmu z fotografií.

Galerie k článku Přidány nové fotografie do galerie

kaple Panny Marie Bolestné Přibyslav kaplička u Sušetic rotunda svatého Martina na Vyšehradě kaplička v Sušeticích kaplička na Porostlém kaplička v Sušeticích kaplička u Nových Hradů kaplička u Nových Hradů Přibyslav kostel sv. Jeronýma kostel Martina Luthera kaplička u Sušetic kaplička u Střezimíře kaplička u Záblatí kaplička u Lomnice nad Lužnicí kaplička u Turovce kaplička u Borotína kaplička u Nalžovic socha u kostela sv. Václava v Chlumu boží muka u Nalžovic kostel sv. Jana Křtitele poutní místo Skalka poutní místo Skalka poutní místo Skalka poutní místo Skalka poutní místo Skalka poutní místo Skalka Tesařovská kaple v Kořenově kaplička mezi Třebnicemi a Oříkovem kaplička v Uhřicích kaplička mezi Třebnicemi a Oříkovem kaplička v Sušeticích křížek v polích u Prčice u svatého Isidora kostel sv.Jakuba a Filipa na Chvojně u... kostel sv.Jakuba a Filipa na Chvojně u... kostel sv.Jakuba a Filipa na Chvojně u... kostel sv.Jakuba a Filipa na Chvojně u... kostel sv.Jakuba a Filipa na Chvojně u... kostel sv.Jakuba a Filipa na Chvojně u... kaplička u Myslkova Kaplička v Sušeticích Kaplička na Porostlém Čertova kanapíčka Kostel Sv. Jeronýma - věž, Sedlec-Prčice Čertova kanapíčka Čertova kanapíčka kaplička